Over mij 

Eske Koetje (1968) woont en werkt in Oudemolen (Dr). Eske is docent geweest in het middelbare beroepsonderwijs te Groningen en Leeuwarden. In 2011 is ze afgestudeerd aan de Kunstacademie Minerva in Groningen. Haar specialisme is schilderen en tekenen van natuurtaferelen en dieren.

'Ik ben gek op dieren, als kind al zat ik uren te kijken naar de plaatjes in de dieren-encecopedie, zo fascinerend vond ik dat, al die verschillende dieren. Zelf heb ik samen met mijn man, twee paarden, twee honden en drie katten, een leven zonder dieren kan ik me niet voorstellen'.

Eske is een veelzijdig kunstenaar; ze geeft teken- en schilderlessen aan volwassenen, maakt vrij werk, is lid van het driemanscollectief ‘RInseKoetjeBil waar ze live muurschilderingen op locatie mee maakt en ze is begonnen bij 'Mir Ceramics 'om op aardewerk te schilderen. Wil je meer weten kijk dan eens op haar Instagram-account .
Echter deze site gaat over haar werk dat ze met veel plezier in opdracht uitvoert.
Namelijk muurschilderingen en dierportretten 

Eske in haar atelier in Oudemolen

Waarom kiezen voor Eske?

Eske is professioneel kunstenaar die mensgericht is en luistert naar de wensen van haar opdrachtgever.


'In een persoonlijk gesprek probeer ik uit te vinden wat iemand graag wil; zijn de plannen al heel duidelijk, bijvoorbeeld weet iemand al precies wat voor afbeelding hij/zij geschilderd wil hebben. Of is er sprake van meer een globaal idee.
Daar waar nodig, zal ik sturing geven, want zowel de opdrachtgever als ik willen een optimaal kunstzinnig resultaat'.